tirsdag den 17. april 2012

Red Velvet Cupcakes med Vanilie/Mandel flødeostglasur

Ca. 15 stk. 
Kagen
Ingredienser:
250 g. mel
300 g. sukker
1 ½ tsk vaniliesukker
3 spk kakaopulver
2 tsk bagepulver
1,5 dl. A38
2 æg
100 g smør
1½ flaske rød frugtfarve

Fremgangsmåde:
Alle de tørre ingredienser (mel, sukker, vaniliesukker, kakaopulver og bagepulver) blandes i en skål. Smørret smeltes og de våde ting (A38, æg, smør, farve) piskes kort i en ny skål. Her efter blandes alle delene og kommes herefter i forme der er ca. ½ fyldt og de bages i ovner ved 200 grader i ca. 15 min indtil de giver efter når man trykker på dem eller tag en stikprøve for at se om dejen stadig er rå.
 Vanilie/Mandel flødeostglasur
Ingredienser:
1 bg. flødeost neutral (IKKE fedtfattig)
80 g. blød smør, gerne usaltet
1 tsk. vaniliesukker
1 tsk mandelessens
Flormelis ca. 200 g.

Fremgangsmåde:
Smørret skal været helt blødt (ikke smeltet) inden du går i gang, vent hellere hvis den ikke er helt blød endnu, eller får du smørklumper i glasuren, ad ad..
Det hele piskes sammen men pas på med flormelis, tilsæt det lidt a gangen så du får en lækker konsistens.

Kagen pyntes som man ønsker, her har jeg tyllet den på med en lille rund tyl i en spiral..
God fornøjelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar