mandag den 9. april 2012

Chokolademuffins med skilpaddecreme

ca. 20 stk.
Ingredienser:
110 g. mørk chokolade med så højst kakaoindhold som muligt
250 g. hvedemel
1 tsk natron
225 g sukker
50 g kakaopulver (ikke det til kakaomælk)
1 tsk vaniliesukker
1,25 dl. sødmælk
2,5 dl A 38
1 dl flydende margarine
1 æg

200 g. skildpadder
2 dl. fløde
300 g. flormelis
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader.
Hak chokoladen groft, der må gerne være store stykker :) Herefter blander du alle de tørre ting sammen og blander ca. 2/3 af den hakkede chokolade i, gem gerne de store stykker.
Så blander du de våde ting sammen i en ny skål og giver dem en hurtig tur med et piskeris så massen bliver ensartet.
Så vender du det våde i det tørre, indtil melet lige akkurat er opløst, du skal IKKE bruge en elpisker!
Dejen fyldes i forme, ca. 2/3 fyldt, og så fordeler du resten af chokoladen over dine muffins.
Bages i 12-15 min.
Lad kagerne køle helt af inden du pynter dem.

Skilpaddecreme:
Fløde og skildpadder kommes i en gryde og varmes op indtil det er smeltet helt sammen. Pas på det ikke brænder på. Det hele stilles i køleskabet til det er helt koldt, gerne natten over. Herefter piskes det op med en elpisker i ca 1 minut, og så begynder man stille og roligt at tilsætte flormelis instil cremen får den rette konsistens. Det er ikke sikkert det hele skal bruges, prøv dig frem.

Når man pynter cupcakes, kan det være en fordel at cremen har står i køleskabet så det er godt kold, for ellers kan cremen "smelte" og være svært at arbejde med.

Jeg pyntede mine med en en stor stjernetyl og en halv skilpadde på toppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar