Ingredienser:
100 g. blødt smør
100 g. sukker
50 g. farin
1 tsk vaniliesukker
1 æg
150 g. mel
1 tsk bagepulver
1 knsp salt
100 g. mørk chokolade
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader.
Det bløde smør skæres i mindre stykker og fordeles i en skål. Sukker, farin, vaniliesukker og æg piskes sammen med smørret, indtil det danner en jævn masse. Mel, baagepulver og salt blandes sammen og blandes derefter i dejen. Chokoladen hakkes groft og vendes i dejen. Dejen er meget tyk/sej i det!
En lille spiseskefuld dej kommes på en bageplade med bagepapir - ikke for meget for dejen "flader ud" når den varmes op og så bliver dine cookies KÆMPE :)
Bages midt i ovnen i ca. 8-10 min - alt efter str. Hold øje med dem, de må ikke blive for mørke, så bliver de tørre :) Når de lige kommer ud, er det som med alm. småkager, de skal være helt bløde endnu, og efterhånden som de køler af bliver det hårde :)
God fornøjelse!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar